fredag 30 september 2011

Sommarstuga

Vi har köpt en sommarstuga, ett riktigt renoveringsprojekt. Härligt 70-tals stuk, så att man får lite att jobba med :-). Gult var tydligen favoritfärgen, förutom den obligatoriska furun! Vi får väl köpa några dunkar med vit färg.

Jag ser framför mig vitt, grått, svart, ljusblått/turkos/grönt och lite rosa/aubergine/violett.

Nu är stugan brun, brun och brun. Kan tänkas bli svart med vita knutar och fönsterfoder. Jag tror att det skulle vara snyggt med dimgröna fönster och ytterdörr.

Ja, ja det är ingen brådska med utsidan. Insidan känns lite mera akut. Badrummet skall vi leja hantverkare till, man vill ju inte göra något tokigt just där. Men resten skall vi jobba med själva. Det är själva poängen med köpet - att få hugga tag i lite snickeri och målningsarbeten. Vi bor i en nybyggd villa så det finns inte mycket att arbeta med hemma förutom trädgården förstås.

Sovrummen är pyttesmå med garderober emellan. De skall bort så att det går att få in en liten dubbelsäng i det ena rummet.
Allrummet och verandan, furun dominerar om man säger så. Möblerna ingick i köpet. Vi får väl se vad vi kan hitta på med dem.
Och så det fantastiska gula köket. Det är dessutom olika gula färger på stommar, luckor och dörrar - undrar hur det gick till?

Bonus, en lättskött tomt är det, bara en liten skogsbacke med en liten gräsmatta runt huset.  

Vad tror ni, kan det bli ett läckert litet sommarhus?

Samtliga bilder är mäklarens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar